Selecteer een pagina

Hoi, mijn naam is Oscar

Ik ben freelance SEO specialist

Gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO)
Als freelance seo specialist help ik jouw website aan meer organische bezoekers én omzet. Van strategie tot uitvoering, alles onder 1 dak, dat is wel zo handig.

Ervaren in bedrijven online beter vindbaar te maken.

10 jaar ervaring in de digitale industrie.

Ik ben een enthousiaste professional met een passie voor online marketing en een brede kennis van Search Engine Optimization (SEO), Search Engine Advertising (SEA), en conversie-optimalisatie.

Met ruimte ervaring in e-commerce & inbound marketing én een sterke analytische achtergrond, help ik bedrijven hun online aanwezigheid te vergroten en de juiste doelgroepen te bereiken.

Samenwerken?

Ik vind het geweldig om met websites bezig te zijn, deze te verbeteren én te laten groeien.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website zo inrichten dat deze binnen afzienbare tijd meer relevant organisch verkeer aantrekt dat ook nog eens converteert?

Google Ads

Via Google Ads verkeer aantrekken dat een gewenste actie op jouw website uitvoert zoals een contactformulier invullen of een aankoop doen?

Inbound Marketing

Als het verkeer eenmaal op je website is dan wil je ook dat het iets doet. Inbound marketing is voor B2B bedrijven de volgende stap.

Conversie Optimalisatie

Verkeer is leuk maar converterend verkeer is nog leuker. Door aan je website te sleutelen verbeteren de resultaten in de vrijwel altijd aanzienlijk.

Een greep uit mijn klanten

Hieronder een aantal klanten waar ik met veel plezier voor heb gewerkt.

Freelance SEO Specialist nodig?

Maar wat doet een SEO specialist eigenlijk?

De Belangrijkste Werkzaamheden van een Freelance SEO

Een freelance SEO-expert houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden om de SEO-prestaties van een website te verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste taken die ik als freelance SEO kan oppakken:

1. Zoekwoordonderzoek

Een van de eerste en belangrijkste stappen in SEO is het uitvoeren van uitgebreid zoekwoordonderzoek. Dit houdt in dat er wordt geanalyseerd op welke zoekwoorden potentiële klanten zoeken wanneer ze op zoek zijn naar producten of diensten die de website aanbiedt. Door de juiste zoekwoorden te targeten, kan de website zich richten op relevante bezoekers en de kans vergroten om hoog te ranken in zoekmachines.

2. On-Page SEO

On-Page SEO verwijst naar optimalisaties die direct op de website zelf worden uitgevoerd. Dit omvat het verbeteren van de website-structuur, het optimaliseren van meta-tags, titels en beschrijvingen, het creëren van hoogwaardige content met relevante zoekwoorden en het verbeteren van de algehele gebruikerservaring.

3. Technische SEO

Technische SEO richt zich op het optimaliseren van de technische aspecten van een website om zoekmachines te helpen de site beter te begrijpen en te indexeren. Dit omvat zaken als het optimaliseren van de laadsnelheid van de site, het oplossen van crawl-fouten, het instellen van een XML-sitemap en het implementeren van gestructureerde gegevens (rich snippets).

4. Linkbuilding

Linkbuilding is een strategie waarbij links van andere relevante en hoogwaardige websites naar de website worden verkregen. Deze externe links fungeren als een soort ‘stemmen’ die zoekmachines vertellen dat de website waardevolle inhoud heeft. Een freelance SEO-expert zal outreach-inspanningen ondernemen om relevante backlinks te verkrijgen en zo de autoriteit van de website te vergroten.

5. Contentstrategie

Een effectieve contentstrategie is van vitaal belang voor SEO. Een freelance SEO kan helpen bij het ontwikkelen van een contentstrategie die gericht is op het creëren van waardevolle, relevante en boeiende content voor de doelgroep. Regelmatig bijgewerkte en hoogwaardige content is niet alleen aantrekkelijk voor bezoekers, maar ook voor zoekmachines.

6. Monitoring en Rapportage

Een freelance SEO houdt de prestaties van de website nauwlettend in de gaten. Dit omvat het analyseren van verkeer, rangschikkingen, conversies en andere belangrijke statistieken. Op basis van deze gegevens kunnen ze hun strategieën aanpassen om de SEO-prestaties voortdurend te verbeteren. Daarnaast kunnen ze regelmatig rapporteren aan de website-eigenaar over de behaalde resultaten en de voortgang van de campagne.

Tijd om kennis te maken!

Tijd voor een (digitale) kop koffie?

Neem gerust contact op via onderstaande gegevens.